Formtopp tilbyr trenings- og opplevelsesreiser i inn- og utland. Våre turer passer for deg som vil ha en aktiv ferie, trenger treningsinspirasjon, eller rett og slett vil kickstarte dine treningsvaner. Vårt team har lang fartstid både innenfor trening og reiseliv, og vi skreddersyr både treningsøkter og utflukter på våre feriereiser. Vi er:


Bjørnar Føleide Nesse Treningsansvarlig

Bjørnar har bachelor fra Norges Idrettshøgskole (fysisk aktivitet og helse) og Atlantis Medisinske Høgskole (ernæring). Han har jobbet som personlig trener i 6 år, og utdannet flere tusen PT-studenter gjennom forelesning. Bjørnar er lokalkjent på Bali, da han har jobbet der periodevis siden 2009.

Eivind Birkeland Reiseleder

Eivind er turoperatør og produsent. Har i egen bedrift og som tidligere ansatt i Nordens største eventbyrå, Gyro, arrangert utallige utenlandsturer for grupper og firmaer. Turene har gått i Norge, Europa og andre kontinenter. Eivind har lang utdannelse innen service og ledelses fag.

Stian Lauritzen Sykkelekspert

Stian har hele livet vært en del av det norske sykkelmiljøet, og er fremdeles aktiv i sykkelsporten. Når han ikke sitter på sykkelsetet, jobber han som osteopat. Stian har i mange år vært en del av TV2-teamet i Tour de France, og er også vår sykkelekspert når vi reiser på tur til Flanderen.

Bruce Dharma Guide, Bali

Bruce er balineser og guide på våre utflukter. Han snakker meget godt engelsk, tar oss med på fantastiske turer og viser oss balinesisk kultur.

Ni Made Sriati Guide, Bali

Ni Made er også balinesisk, men har gjennom års arbeid med norske studenter lært seg norsk! Ni Made hjelper oss med alt det praktiske på Bali, og er vår potet i teamet. Hun ordner med transport eller kjører selv, fungerer som guide, og passer på at du ikke betaler for mye for tjenester og varer.